Fatih Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://gumusovafatihortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi 103. Sokak No 6 Gümüşova/DÜZCE
VİZYON : Öğrencileri kendisine,ailesine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, objektif düşünen, sorumlu davranan, doğru kararlar veren, yaratıcı yönleri güçlü, milli ve evrensel değerlerle donanmış, katılımcı, aydın bireyler haline getirmek.
MİSYON : Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven,demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR : 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı Bu Benim Eserim Proje Yarışması Matematik dalında Türkiye Birinciliği

Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Gümüşova ve Cumayeri ilçelerinden Düzce ye gidip gelen toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanıyor.
Yerleşim Yeri : Fatih Mahallesi 103. Sk. No:6 Gümüşova/Düzce
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 17 km uzaklıkta, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :